Professionel hjemmeside

Få en professionel hjemmeside til din virksomhed – skab tillid hos dine kunder, og øg din online synlighed med en brugervenlig og moderne hjemmeside!

Vi sætter dig på danmarkskortet med en professionel hjemmeside

Langt de fleste virksomheder har i dag én eller anden form for online tilstedeværelse. Hjemmesiden er fortsat det mest uundværlige online værktøj, hvis du er virksomhedsejer.

Hjemmesider findes i mange former. Fælles for de bedste er, at de præsenterer deres virksomheder på en koncis og professionel måde, og at de gør det nemt for potentielle kunder at finde frem til virksomhedens ydelser, priser og værdier.

Trænger din virksomhed til en ny hjemmeside? Så kan du trygt henvende dig hos os. Vi har bred erfaring med opsætning af hjemmesider, og vi kan med garanti lave én til dig, som både vil gøre et godt indtryk på dine eksisterende kunder og hjælpe dig med at tiltrække nye.

Laptop with rocket launch illustration, digital growth concept.

Responsiv

Tilpasning til alle enheder og skab en fantastisk brugeroplevelse, uanset hvor dine kunder besøger dig fra!

Nye teknologier

Skab en moderne og brugervenlig hjemmeside, der imponerer dine kunder og styrker din online tilstedeværelse!

Leadgenerering

Boost din virksomheds vækst ved at få flere henvendelser gennem en professionel hjemmeside

Hvorfor er en professionel hjemmeside vigtig for din virksomhed?

En professionel hjemmeside er afgørende for at øge din online synlighed og tiltrække flere kunder. Med en velfungerende hjemmeside kan du præsentere din virksomhed på en konkret og professionel måde, og hjælpe potentielle kunder med at finde frem til dine ydelser og værdier. Så hvis din virksomhed har brug for en ny hjemmeside, er vi klar til at hjælpe dig med at skabe en effektiv online tilstedeværelse.

Liste over vigtigheden af en professionel hjemmeside:

Tiltrækker nye kunder

4 ud af 5 danskere bruger Google dagligt. Du har derfor mulighed for at tiltrække nye kunder på med en professionel hjemmeside

Præsenterer din virksomhed på en koncis og professionel måde

En velfungerende hjemmeside kan give dine eksisterende og potentielle kunder et godt indtryk af din virksomhed.

Gør det nemt for potentielle kunder at finde dine ydelser og værdier

En effektiv hjemmeside kan guide kunderne til at finde, hvad de søger, og øge sandsynligheden for, at de bliver til kunder.

Medarbejderen der aldrig holder fri

Hjemmesiden holder ikke fri klokken 16:00. Den er altid på arbejde, hvor den kan informere potentielle kunder om dine ydelser

Konkurrencefordel

Har dine lokale konkurrenter ikke en hjemmeside? Hvordan skal kunderne så finde ud af, hvad de kan hjælpe med.

Illustration of idea development process and goal achievement.
Icon depicting a shrinking responsive web design.

Responsiv hjemmeside

Smartphones og tablets er i dag mindst lige så udbredte som de bærbare og stationære computere. Rigtig mange mennesker browser mens de er på farten, og har bruger måske udelukkende en Ipad eller deres telefon når de går på nettet.

Derfor er det altafgørende for din hjemmesides troværdighed, at den er fuldt funktionsdygtig, nem at tilgå og synlig på alle typer af enheder.

Responsivt design er en særlig måde at designe hjemmesider på, hvor formålet med denne designmetode netop er, at hjemmesiderne skal kunne ses og bruges på både computere, tablets og smartphones.

Responsive hjemmesider tilpasser automatisk skærmens størrelse og hjemmesidens funktioner til de enheder, som brugerne benytter sig af.

Vi er specialister i responsive designs, som sikrer, at dine kunder bliver på din hjemmeside, uanset hvordan de vælger at tilgå den.

Den løbende optimering

Uanset hvilken type hjemmeside du vælger hos os, er den som udgangspunkt standardoptimeret med basal søgemaskineoptimering. Dette betyder, at hjemmesiden er klar til løbende optimeringer, så dine kunder nemt og hurtigt kan finde frem til netop din virksomhed, når de bruger Googles søgemaskine.

Hvis du har brug for hjælp undervejs, kan du glæde dig ved, at vi både kan assistere dig med almindelig søgemaskineoptimering, Google Ads og diverse former for linkbuilding. Målet er altid at sørge for, at potentielle kunder finder og vælger din virksomhed – fremfor dine konkurrenters.

Læs også: Hjemmeside guide til en succesfuld hjemmeside

Person analyzing data on computer screens with magnifying glass.

Superkræfter til din virksomhed

Vi kan lave en 360° løsning til dig, præcis som du vil have den. 

Når du vælger os til, at hjælpe dig med markedsføring, så har alle vores services en fællesnævner – at skaber mærkbare resultater til din virksomhed.

Det handler om, at din hjemmeside skal være præsentabel, have så mange relevante besøg som overhovedet muligt – og fører til køb.

Hos Siite kan vi hjælpe med både hjemmeside, support, Webshop, SEO og Google Ads.

Abstract orange logo with number 11 on black background.

Ofte stillede spørgsmål

Den estimerede pris for projektet afhænger af projektets størrelse og kompleksitet. Da hvert projekt er unikt, opfordrer vi dig til at kontakte os for et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine specifikke behov og krav.

Gennem hele udviklingsprocessen prioriterer vi klar kommunikation og sørger for, at du bliver opdateret på hvert trin i projektet. Vores team er let tilgængeligt via telefon eller e-mail for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have under processen.

Vi er specialiseret i at arbejde med WordPress og WooCommerce, som er populære og alsidige platforme, der giver os mulighed for at skabe et bredt udvalg af websteds-løsninger til vores kunder.

Vi tilbyder både skræddersyede design-tjenester og skabelonbaserede løsninger, afhængigt af dine præferencer og budget. Vores team kan skabe et unikt design skræddersyet til dit brand, eller vi kan arbejde med eksisterende skabeloner for at fremskynde udviklingsprocessen og reducere omkostningerne.

Vi prioriterer at skabe mobilvenlige og responsive websteder ved at anvende de nyeste webudviklingsstandarder og bedste praksis. Dette inkluderer brug af responsivt design, sikring af korrekte layoutjusteringer og optimering af billeder og indhold til forskellige skærmstørrelser og enheder.

Ja, vi kan hjælpe med søgemaskineoptimering for at forbedre dit websteds synlighed og placering på søgemaskiner. Vores team vil anvende bedste praksis for on-page SEO, såsom optimering af meta-tags, overskrifter og indhold, samt give vejledning i off-page SEO-strategier for yderligere at styrke din online tilstedeværelse.

Ja, vi tilbyder løbende vedligeholdelse og support af webstedet for at sikre, at dit websted forbliver opdateret, sikkert og fungerer optimalt. Vores supportpakker kan tilpasses til at passe til dine specifikke behov og dækker aspekter som indholdsopdateringer, fejlrettelser og platformopdateringer.

Vi tager websteds-sikkerhed og databeskyttelse alvorligt. Vores team følger branchens bedste praksis for at sikre beskyttelsen af dit websted og dets data. Dette inkluderer at bruge sikre kodningsteknikker, implementere regelmæssige opdateringer og patches samt anvende robuste sikkerhedsforanstaltninger som SSL-certifikater, firewall-konfigurationer og stærke autentificeringssystemer.

 

Er du klar til en ærlig snak omkring, hvordan du kan drage nytte af vores kompetencer?