Processen i Siite

Hvordan vi gør det

Fra start til slut vil du have os ved din side. Vi vil støtte dig og din virksomhed fra at oprette hjemmesider til at administrere konti på sociale medier og betalt annoncering.

01

Indledende møde

En af vores rådgivere vil tage kontakt til dig og tilbyde et møde, hvor vi kan høre om projektet og budget.

02

Forslag

Vi tilbyder begge hyldeløsninger, og efter behov kan vi udarbejde skræddersyede forslag til dit projekt og budget.

03

Planlægning

Den dokumentation, værktøjer og processer, der er afgørende for dit projekts succes, er forberedt.

04

Udførelse

Derefter arbejder vi tæt sammen med vores bygherre, indtil projektet er afsluttet. Der ydes support.

Hjemmeside udvikling

Siite tilbyder webstedsudvikling, hosting og vedligeholdelsestjenester til sine kunder. Afhængigt af dine behov kan vi ændre eller redesigne eksisterende websteder eller bygge et helt nyt websted fra bunden.

Markedsføring

Brandskabelse er noget, vi brænder meget for. For at opnå dette bruger vi normalt alle tre kerneydelser – fra webudvikling til grafisk design. Du kan regne med, at vi introducerer dine produkter og tjenester til et publikum, der er åbent for at lytte, reagere og forbinde med dig.

Grafisk design

Din visuelle identitet skal afspejle dine brandværdier. Som en del af den indledende projektevalueringsproces fastlægger vi kundernes mission og vision for at kunne skabe en identitet, der vil formidle det rigtige budskab til kunden.

Lad os skabe noget godt sammen

Vi er kun et telefonopkald/e-mail væk. Vores team hjælper dig gerne med at strukturere dit projekt efter dine behov og budget, uanset om du har et eksisterende projekt, eller du ikke er sikker på, hvad der skal laves.